PESTE 15 BRANDURI INTERNATIONALE PENTRU COPII, INTR-UN SINGUR LOC

Nov 15, 2019
0 Comments

Buna venit in magazinul nostru online! Locul unde orice pusti este liber sa isi exprime personalitatea intr-un mod cat mai cool si mai liber, prin intermediul vestimentatiei.
Fiecare copil are preferinte sale proprii, insa ceea ce stim cu totii este ca orice copil se simte mai bine in haine de calitate, datorita senzatiei de confort pe care acestea o ofera. Si tot despre preferinte stim din experienta ca acestea difera de la o zi la alta, in functie de toanele copiilor, care nu tin cont de branduri, ci de cum se simt in acele haine si, de cele mai multe ori, de designul acestora.
Pentru confortul lor, dar si cel al mamicilor, am adunat intr-un singur loc cele mai calitative, cool si deosebite tinute, de la peste 15 branduri internationale

Gugguu

Brandul Gugguu a luat nastere ca o solutie la o problema intampinata de doua surori in viata lor de zi cu zi si anume aceea de a gasi haine pentru copiii lor care sa reziste in timp, sa arate bine si sa fie confectionate din materiale de calitate.
De aceea, produsele lor sunt facute din lana Merino si bumbac ecologic si au certificarea internationala GOTS (“Global Organic Textile Standard” ) , care ofer garantia calitatii, cat si si faptul ca hainele sunt 95% ecologice si nu contin ingrediente ce ar putea avea efecte nedorite asupr pielii copiiilor.

Cacatoes – Brazilia

Sandalele brazilienilor de la Cacatoes sunt facute 100% din plastic si PVC reciclat si se remarca prin:

-miros de guma de mestecat
-termorezistenta
-rezistenta la apa
-antiderapare
-greutate foarte usoara

Wauw Capow - Copenhaga

Hainele de la Wauw Capow incurajeaza libertatea si egalitatea, de aceea mizeaza pe ideea de “not gender specified”, astfel incat atat baietii cat si fetitele sa poata purta hanorace, pantaloni sau bluze unisex.

Moi - Islanda

Cei de la Moi sunt recunoscuti pentru hainele pentru copii realizate prin metode de productie certificate si organice.

Piudime – Polonia

Un brand polonez ce se remarca prin stilul minimalist, calitate hainelor si a bumbacului folosit.

Booso - Polonia

Un alt brand polonez creat de doi arhitecti, ce a luat nastere din dorinta acestora de a produce haine cu accente moderne, culori si modele cat mai simple, dar de efect.

Comments: 0
Leave a Reply

No comments