Mr. Pich: shopping pentru copii cool și mame relaxate

Dec 01, 2019
0 Comments

Cum s-a născut Mr. Pich?

Ca orice mamă pasionată de fashion, trenduri și, mai ales, shopping, mi-am dorit mereu ca micuțul meu, care acum nu mai este chiar atât de mic, să fie îmbrăcat cât mai cool. Băiat fiind, opțiunile vestimentare nu erau foarte diverse. Aveam varianta de a-l îmbrăca în stil clasic sau cel mult modern, însă niciodată mai fistichiu, mai trendy. Prin urmare, de fiecare dată încercam să îi comand hăinuțele pe diverse site-uri din afara țării ori să i le cumpăr din excursiile în care mergeam. Ce-i drept, asta însemna să pierd ceva timp pe internet, să aleg ce i se potrivește sau i-ar plăcea, timp pe care îl puteam petrece cu el. Văzându-l crescând, îmi doream pentru el piese vestimentare care să fie lejere, confortabile, să îi dea libertate de mișcare, dar și pe aceea de a-și exprima personalitatea, curajul, curiozitatea. Practic, Mr. Pich este o poveste și, totodată, un vis, caremai înainte de a deveni o dorință, a pornit de la o necesitate. Și pentru că știu ce înseamnă să fii mămică și timpul pe care îl ai la dispoziție să fie extrem de limitat, mi-am dorit ca Mr.Pich să fie locul unde fiecare mamă să găsească o varietate de hăinuțe de la mai multe branduri internaționale, cu modele dintre cele mai variate, atât pentru fete, cât și pentru băieți sau unisex.

Ce căutați la brandurile pe care le selectați în portofoliul magazinului?

Brandurile care se găsesc pe mrpich.com sunt branduri internaționale. Unele se livrează și în alte țări decât cele de proveniență, altele mai puțin, însă cel mai important nu este asta, ci calitatea și,mai ales, designul inedit pe care aceste branduri le oferă. Copiii sunt în continuă creștere și, de aceea, multe dintre modele pot fi purtate pe parcursul mai multor ani la rând, în diverse combinații, materialele fiind dintre cele mai calitative și rezistente în timp. Din proprie experiență, știu că majoritatea copiilor încep să aibă preferințe vestimentare încă de la vârste fragede, așa că un obiect vestimentar diferit, care să îi încânte și să îi bucure, ajută de multe ori când ești pe grabă și ai nevoie ca micuțul să decidă mai repede sau să accepte o hăinuță care tu, ca mamă, știi că ar fi potrivită temperaturii de afară. Un exemplu concret ar fi pelerinele galbene cu cozoroc transparent, care merg purtate peste orice geacă sau bluză mai groasă și îl scutesc pe copil de a mai purta umbrelă, oferindu-i totodată vizibilitate.

De ce este important să alegem cu atenție hainele copiilor din punct de vedere al materialelor folosite, de exemplu?

Bumbac, bumbac, bumbac – toate blogurile îl recomandă. Poate și din cauza mediului în care trăim, diferit față de copilăria noastră, s-au dezvoltat o serie de alergii, astfel încât fiecare mamă caută cele mai bune obiecte vestimentare pentru copilul ei. Cel mai important este ca hainele cele mai apropiate de piele să fie din fibre cât mai naturale. Vara, inul este o alegere excelentă, atât confortabilă, cât și mai răcoroasă.

De la ce vârstă încep copiii să aibă propriile preferințe vestimentare? Le putem educa gusturile?

Fiecare copil este unic, de aceea inclusiv ritmul de dezvoltare sau de exprimare a propriilor gusturi este diferit. Unii copii nu manifestă niciun interes față de vestimentație, în timp ce alții dau bătăi de cap încă de foarte mici. Din discuțiile cu prietenele și cunoștințele, se pare că fetițele manifestă un interes mai amplu față de alegerea hainelor, însă nu este o regulă.

Care sunt vârstele copiilor care se pot îmbrăca de la Mr. Pich?

De la 1 până la 12-14 ani.

Am remarcat o selecție variată, de la ținute casual până la ținute festive. Este Mr. Pich o destinație de shopping care ne oferă alternative pentru toate aceste ocazii?

Într-adevăr, varietatea este foarte mare. Cu puțină imaginație, orice mămică poate folosi în moduri inedite piesele vestimentare de pe mrpich.com, unde poți alege tricouri sau pantaloni mai funky, cu tăieturi inedite, combinații de culori cool, dar și ținute mai elegante, de Crăciun, Revelion, de mers la școală sau la concert, la joacă sau la o aniversare. Practic, mi-am dorit ca mrpich.com să fie locul de unde orice mămică să poată alege tot ce are nevoie pentru copilul ei, fără să mai piardă timp prin magazine, prin mall, simplu și rapid, câștigând astfel timp prețios. Încercăm constant să aducem noi colecții și branduri care nu mai există pe piața din România. În afară de brandurile cunoscute deja la nivel național, ați fi surprinși să aflați că există mult mai multe mărci, mult mai frumoase și mai calitative.

Care sunt principalele reguli pe care le aveți în vedere când faceți selecția de produse?

Calitate, design, noutate. Calitate, prin alegerea materialelor și a cusăturilor (astfel încât să fie cât mai comode), design diferit, cool, care nu poate fi găsit pe piața din România. Noutate – branduri noi. 

Care sunt cele mai de succes?

Fiecare sezon este diferit. În perioada rece există interes mai mare pentru selecția de geci, pantaloni lungi și hanorace, iar vara, pentru hainele comode. Rochițele sunt mereu la mare căutare.

Putem alcătui un cadou frumos pentru un bebeluș, din selecția Mr. Pich?

Nu comercializăm ceea ce se poate numi „trusoul bebelușului”, adică elementele de bază de care o mamă are nevoie pentru un nou-născut. Însă se pot găsi inclusiv body-uri, un pic diferite față de cele basic, sau chiar și costume de gimnastică. Anul acesta avem un brand nou, care produce hăinuțe cu tematică de Crăciun, inclusiv pentru nou-născuți.

Cum ar trebui să se simtă un copil îmbrăcat în stilul Mr. Pich?

Confortabil, cool, chic – dar, mai ales, diferit. Fiecare produs Mr. Pich are un „quelque chose” care îi ajută pe cei mici să își exprime felul de a fi, să se simtă liberi, încrezători în propriile forțe, să aibă libertate de mișcare la joacă, la școală, în oraș sau acasă și, totodată, să simtă pe deplin confortul oferit de calitatea fiecărui produs în parte.
Comments: 0
Leave a Reply

No comments