Kids Clothes Fair% by Mr.Pich

Feb 01, 2020
0 Comments
In weekendul 1-2 Februarie, va invitam la o noua editie a targului Kids Clothes Fair% by Mr.Pich ????, cu REDUCERI de pana la 40% la toate produsele.
Le-ati vazut, le-ati placut, ce ramane de facut? In urma cererilor primite, weekendul acesta organizam cea de-a doua editie la targului Kids clothes fair% by Mr.Pich, unde veti gasi hainute cool pentru copii de toate varstele, de data aceasta cu reduceri de pana la 40%. Veti putea vedea cum arata produsele Mr.Pich in realitate, calitatea acestora si chiar le puteti proba pe copiii vostri.
  
Pentru ca REDUCERILE sunt inca in toi, va oferim pana la 40% discount la toate produsele: de la jachete rezistente la ploaie si pantaloni comfortabili care pot fi folositi la locul de joaca, pana la sosete cool si caciuli potrivite pentru orice anotimp. Descoperiti tinute create din combinatii de haine de la diferite brand-uri internationale sau creati propriile outifit-uri chic, combinand piesele care va plac. Booso, Gosoaky, NuNuNu, PIÙ di ME si Wauw Capow sunt doar cateva dintre brand-urile internationale pe care le veti putea vedea in cadrul Kids clothes fair% by Mr.Pich.
  
Te asteptam:
Sambata, 1 Februarie: 10:00 - 18:00
Duminica, 2 Februarie: 10:00 - 18:00
Locatie: Brasserie41
Comments: 0
Leave a Reply

No comments